Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Pane autore, spatřovat Rusa všude, kde je něco špatně, je příliš jednostranné, a tudíž zcela neobjektivní a vcelku nejen velmi naivní, ale i dost nebezpečné.

2 1
možnosti
JJ

Tak tak, jen se divím, že generalisimus Koudelka ještě nevyšťoural mobilní komunikaci s Čepigou a Myškinem.

2 1
možnosti
JH

Děláte z absolventa FF UK nesvéprávného dementa. Zde vám nabízím jiný úhel pohledu :

Ty 3 události(vraždy) mají mystické(geometrické) pojítko. Střed je na Palachově náměstí a odtud je to ca. 20 km na východ do Klánovického lesa a 20 km západně do Hostouně. Jedná se o východ-západní horizontálu kříže, jehož vertikála byla vztyčena právě na Palachově náměstí. Scénář, režie, hlavní role Osoba, jejíž jméno se nesmí vyslovovat.

0 0
možnosti
MB

Ta Vaše čeština mne “trhá” víc, než to co píšete.

6 0
možnosti
JL

Kdyz ten silenec chtel ublizit Rusku, proc nesel na ruskou ambasadu a neodbouchl se tam? Zaroven mohl pozabijel co nejvic Rusu. Takto si pocinali sabevrazedni atentatnici v Izraeli

0 1
možnosti
AL

Zkuste si ten článěk přečíst ještě jednou a pozorněji.

6 1
možnosti
RJ

Nesmíte číst nebo sledovat tolik sci-fi. Vidíte Rusko úplně za vším, to taky není dobře. Smiřte se s tím, že se dějí i hodně špatné věci se kterými nemá Rusko nic společného.

Kyber válka není nic nového, probíhá už dlouho a Rusko ji má docela zmáknutou, to je pravda. Nicméně opět nemá žádnou souvislost s tím, že jedinci prostě křuchne.

8 5
možnosti
RK

Jste si tím jistý?

10 3
možnosti
  • Počet článků 8
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 523x
Původem jsem z Teplic v Čechách, po absolvování VŠB Ostrava jsem v už Ostravě zůstal. Nezabývám se jenom politikou, ale i sportem. Pracuji jako OSVČ a pohybuji se mezi realitami. Jsem rozvedeny a žiji sám.

Seznam rubrik