Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J58o19s69e52f 51B21á17r64t78a

19. 11. 2023 19:09

Pyramidy už také neumíme, chybí kontinuita. Stejné to je i v Jaderné energetice, kde byl přerušený kontinuální vývoj tam už to drhne.

0 0
možnosti
LH

Princip nakloněné roviny asi ano, ale tak jak jste to pojal určitě ne.

0 0
možnosti
VD

Každé zriadenie si prispôsobuje dejiny svojim potrebám. Ktorý z dnešných vedcov prizná, že objavuje to, čo už v minulosti bolo objavené?

Počuli ste o zakázanej histórii? Exituje dostatok dôkazov, že aj v minulosti žili na Zemi rovnako vyspelé národy ako je dnešná civilizácia. Napríklad mestá Sodoma a Gomora boli zničené zbraňami u ktorých zabíjalo žiarenie, čo znamená že aj staré civilizácie vlastnili podobné zbrane ako sú dnešné jadrové. Čo myslíte, čo by tu zostalo po dnešnej civilizácii, ak by si niekto dovolil rozpútať celosvetový jadrový konflikt? Ak by niekto prežil, boli by to primitívny ľudia žijúci ďaleko od vyspelých miest. Pre týchto ľudí by dnešná technika nemala žiadnu cenu a tak by ju rozrobili a použili na primitívne nástroje.

Žiaden iný kov nevydrží voľne v prírode tak dlho ako meď. Ak sa z doby medenej nezachovalo nič iba primitívne medené nástroje to ešte nieje dôkaz že nič inšie neexistovalo.

Ľudia žijúci v dobe bronzovej nemuseli vedieť vyrábať bronz, ale na svoje nástroje použili bronz z technologických zariadení, ktorý našli na zemskom povrchu po vyspelých civilizáciách ktoré sa pomocou modernej techniky navzájom vyvraždili.

0 0
možnosti
Foto

1. Který z vědců přizná, že objevuje objevené? Prakticky každý, který se zabývá experimentální archeologií.

2. Jakým konkrétním zářením podle Vás byla zničena ta města? Záření existuje mnoho druhů a každé zanechává specifické stopy - lze to tedy ověřit.

3. "Žiaden iný kov nevydrží voľne v prírode tak dlho ako meď." - Podle pana Dugy to znamená, že měď je odolnější než třeba zlato, stříbro, platina, iridium, olovo nebo wolfram? Celkem by mne zajímalo konkrétní měření, kterým k tomuto zjištění dospěl.

4. Výroba bronzi je doložená a zopakovaná původními postupy. To je právě ono vědecké objevování objeveného.

3 0
možnosti
LJ

Dát na zem kulatinu (kládu) a po ní valit balvan o hmotnosti 50 tun by podle mne bylo možné řekněme po vybetonovaném nádvoří, nikoliv například po louce. Prvně je nutné udělat zpevněnou dráhu. Balvany na Stonhenge jsou z dioritu, byly dopraveny z velké vzdálenosti. Je zde stále více otázek než odpovědí.

1 0
možnosti
Foto

Nestačilo by pod ty kulatiny dát trámy? Dva metry široká trámová cesta, která by rozložila váhu alespoň na deset metrů délky, by znížila plošné zatížení terénu na hodnoty odpovídající zatížení lidským chodidlem.

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, a už jste to zkusil?

4 0
možnosti
JH

J88a27n 65H65a16r61v27a72n

18. 11. 2023 20:30

Pokud se kulatina může pod blokem kutálet, tak jako při jeho posunu po zemi, tak je to jasné. Ovšem u dalších obrázků už to možné není a blok by se po kulatinách jenom dřel ...

3 0
možnosti
  • Počet článků 8
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 523x
Původem jsem z Teplic v Čechách, po absolvování VŠB Ostrava jsem v už Ostravě zůstal. Nezabývám se jenom politikou, ale i sportem. Pracuji jako OSVČ a pohybuji se mezi realitami. Jsem rozvedeny a žiji sám.

Seznam rubrik